- Konbuyu başlatan
Selamün aleyküm Kyras id ve nickli clan başkanımızın charı önce çalındı sonra Çalan şahıs multi ile chara girip ban yemesine sebeb olmuştur Kyras adlı charın daha önce girdiği ip ile 08.06.2015 tarihinde girildiği ip adresini kontrol ederseniz bu durumu sizde fark edeceksinizdir. TheKo ekibinin gerekeni yapacağını düşünüyorum saygılar
Karakter Adı:Kyras
Hesabın Kapatılma Tarihi:08.06.2015
Hesabın Kapatılma Sebebi:Çalındı çalan kişi multi ile giriş yaptığı söylenmiştir
Savunma:Kyras id ve nickli clan başkanımızın charı önce çalındı sonra Çalan şahıs multi ile chara girip ban yemesine sebeb olmuştur Kyras adlı charın daha önce girdiği ip ile 08.06.2015 tarihinde girildiği ip adresini kontrol ederseniz bu durumu sizde fark edeceksinizdir. TheKo ekibinin gerekeni yapacağını düşünüyorum saygılar
Karakter Adı:Kyras
Hesabın Kapatılma Tarihi:08.06.2015
Hesabın Kapatılma Sebebi:Çalındı çalan kişi multi ile giriş yaptığı söylenmiştir
Savunma:Kyras id ve nickli clan başkanımızın charı önce çalındı sonra Çalan şahıs multi ile chara girip ban yemesine sebeb olmuştur Kyras adlı charın daha önce girdiği ip ile 08.06.2015 tarihinde girildiği ip adresini kontrol ederseniz bu durumu sizde fark edeceksinizdir. TheKo ekibinin gerekeni yapacağını düşünüyorum saygılar
Moderatör tarafında düzenlendi: