- Konbuyu başlatan
- 5 May 2016
- 1
- 0
- 1
Karakter Adı:ChampionTurk Hesabın Kapatılma Tarihi:05/05/2016 Hesabın Kapatılma Sebebi:madneciyim Savunma:Ben serverda madencilik yapıyorum normal mattock var elimde.toplam 3 laptopum mevcut müsait zamanlarımda 1 pc ile pk atarım 2 pc sürekli maden yapar.asıl charımda golden mattock var ama 3 charda yanyana iken golden matocklu charım banlanmadı normal mattocklu charım banlandı. Konu ile ilgili her türlü savunmayı yaparım.resim yükleyemediğim için koyamadım facebooktan atabilirim. savunmam budur.yardımlarınız ricamdır
Karakter Adı:AgresiveDatum Hesabın Kapatılma Tarihi:05/05/2016 Hesabın Kapatılma Sebebi:madneciyim Savunma:Ben serverda madencilik yapıyorum normal mattock var elimde.toplam 3 laptopum mevcut müsait zamanlarımda 1 pc ile pk atarım 2 pc sürekli maden yapar.asıl charımda golden mattock var ama 3 charda yanyana iken golden matocklu charım banlanmadı normal mattocklu charım banlandı.Konu ile ilgili her türlü savunmayı yaparım.resim yükleyemediğim için koyamadım facebooktan atabilirim.savunmam budur.yardımlarınız ricamdır
Karakter Adı:AgresiveDatum Hesabın Kapatılma Tarihi:05/05/2016 Hesabın Kapatılma Sebebi:madneciyim Savunma:Ben serverda madencilik yapıyorum normal mattock var elimde.toplam 3 laptopum mevcut müsait zamanlarımda 1 pc ile pk atarım 2 pc sürekli maden yapar.asıl charımda golden mattock var ama 3 charda yanyana iken golden matocklu charım banlanmadı normal mattocklu charım banlandı.Konu ile ilgili her türlü savunmayı yaparım.resim yükleyemediğim için koyamadım facebooktan atabilirim.savunmam budur.yardımlarınız ricamdır