merchant' ta ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Konbuyu başlatan
  • Yasaklı

sayokan

Banned
16 Tem 2015
17
0
1
34
Karakter Adı: pikeman

Hesabın Kapatılma Tarihi:16.07.2015

Hesabın Kapatılma Sebebi: merchantta otururken illegal ban

Savunma:
iyi günler . Öncelikle ortalama 2 saat önce anvil önünde transformation kullanarak anvili trolleyen bir adam vardı. yaklasık 30 dk boyunca anvildekileri mastodon olarak rahatsız etti. Ben sabahdan beridir orada ticaret yaparak merchant yapıyordum ve rahatsız oldum bu durumdan pazarımı acamıyordu kimse. sinirlendim ve bu nasıl server gm nerde diye yazarken daha sözüm bitmeden illegal ban yedim. adam rahatsız ediyor dememi beklemeden ban yememle baska bir hesapdan girip Ermis (oyun içindeki görevli) danısdım neden banladın diye kendisi böyle bir işlem yapmadıgını arada böle olayların oldugunu ve ticket atmamı söyledi.ticket atmak icin girdigimde mail adresi hatırlamadıgımı fark ettim.Değiştirmek için uğraştığımda bunu başaramadım daha sonra deneyiniz gibi komutlarla karşılaştım.Ermis farklı bir char açıp o maille şikayetimi belirtmemi istedi.Oyunda okadar illegal madende cirit atıyorken pazarda duran birinin illegal ban yemesini anlamış deilim. Oyundan soğumak istemiyorum.Bu nedensiz banın beni zarara uğratığını oyun içindeki ticaretimi an ve an bildirmekdeyim Rica ediyorum bana yardım edin çok mağdur durumdayım. en doğru kararı vereceğinize kesinlikle eminim kısa zamanda dönmenizi tarafınıza arz ederim rica ediyorum...(arada güncellemeler yapılmıstır gece 3:30 sularında olay gerceklesdi)..arz ederim

Moderatör tarafında düzenlendi:

Duellona

The Knight Online Staff
Yönetici
The Knight Online Staff
26 May 2015
1,966
57
48
Mahkemeyle ilgilenen yetkili : Duellona

Karar : Olumlu, Ban kaldırılmıştır. Tekrarlanmaması dileğimle.

Mahkeme Sona Erdi

Konu Kapatıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...