- Konbuyu başlatan
Dünden beridir yaklaşık 21 tane ms ye girdim . Sadece 1 tanesinden drop alabildim . Dün farmdayken 3-4 saat arasında yaklaşık 9 tane ms düşürmüştüm.Bugün bütün gün slotta olmama ragmen 3 tane anca düşürebildim . Hadi ms yi düşürdük diye seviyoruzda arkadaş sondaki boss tan hiç bir şey alamaz olduk.En az 1000 tane girecez ki drop alabilelim.Arkadaşlarında söylediği gibi slotlardaki droplarda aşırı azalma var . Premium aldığım için oyunuyorum . Yadeyse çekilecek gibi değil artık . Maden deseniz madende felaket. 1200 KC Verip aldıgın golden mattockun tek farkı normalinden fazla durabiltysi . Sen sadece dayanıklılığını arttırtıgın için oyunculardan 1200 KC alıyorsun . Bu oyuncuları dolandırmak değilde nedir ? Ya golden mattockun drobunu adam akıllı düzeltin ya da uygun fiyattan pus tan satılsın . Aldığıma pişmanın. Normal mattock daha fazla drop veriyor . Oyunu yakın çevresiyle oynayan adam oyundan bir şeyler yapabilir ama bireysel oynayan bir insan bu şartlar altında ezilir ve sw de durmaz . Sizin zararınıza olur .Dropları azaltmak yerine biraz daha arttırmanız sizin yararınıza olacaktır .