- Konbuyu başlatan
Ticketlere baakn kişi bu durumun farkında değil veya ilgilenmek istemiyor. Madene başlarken elimdeki görev cleaverlarını çöpe atmıştım şuan invertory de duruyorlar. oyun 5-10 dakika geri alınmış ama ısrarla rollback yok diyorlar sanki 2 gün önceye aldınız diyoruz. Gm pm lerine bakıyorum şimdi umarım onlar daha anlayışlı ve ilgilidirler.server'a rollback oldu son resetde çünkü %5 exp kaybettim. sadece ben değil tüm partydeki kişilerdede aynı sorun yaşandı. oyun içi gmlerle konuş
Şuanda tickete cevap geldi. Gerçekten trajikomik."Serverın gideceğini bilerek nasıl ss alıyorsunuz ki oda ayrı bir konu? " diye de bir ibare eklemişler. Bu serverda ilk defa kc kırdırdım ve kırdırırken sadece başarılı yazdı. Doğal olarak bende kırdırırken ss aldım. Müneccim değilim, olsaydım anvilde para basardımDestek talebiniz yeniden incelenecektir.
MerhabaŞuanda tickete cevap geldi. Gerçekten trajikomik."Serverın gideceğini bilerek nasıl ss alıyorsunuz ki oda ayrı bir konu? " diye de bir ibare eklemişler. Bu serverda ilk defa kc kırdırdım ve kırdırırken sadece başarılı yazdı. Doğal olarak bende kırdırırken ss aldım. Müneccim değilim, olsaydım anvilde para basardım