- Konbuyu başlatan
- 27 Mar 2017
- 45
- 10
- 8
- 34
Öncelikle aklıma gelen bir fikiri paylaşmak istiyorum , tabii bu konuda herkesin bir görüşü olacaktır fikir ve görüşlerinizi konunun altında paylaşmanızıda rica ederim.
Bildiğimiz üzere serverin level kasma modeli oldukça zorlu en azından bayağı bir zaman alan kavram neredeyse bugünlerde pek fazla level kasan kişiler kalmamış olmasıyla beraber şöyle bir durumu beraberinde getiriyor yeterince kişi level kasmadığı için veya çok az kişi level kasmak ile ilgilendiği için bir çok karakter yada kişiler partisiz kalıyorlar veya kasılamıyorlar. Büyük clanlara mensup olan kişiler arkadaşlarının yardımları ile kasılıyor lakin daha küçük gruplara hitap eden kişiler maalesef ki ya partisiz kalıyor yada kasılmak için inanılmaz vakit harcayıp vakit kaybediyorlar. Dolayısıyla bunca negatif durum içerisinde hemde herkesin yararına olacak bir fikiri sizinle paylaşmak istiyorum.
Önerim şu şekilde, Colony Zone bölgesinde herkesin bildiği gibi bir görev var.
Görevimizin adı ise '' Peace In Ronark Land '' Görevi.
Görevin içeriği ise basit, Colony Zone'de sizden 100 Adet Karus veya Human öldürmenizi istiyor karşılığında size bir kaç milyon experience veriyor dolayısıyla belirli bir yüzde yükselmiş oluyorsunuz.
Buradaki kilit nokta şu , Bu görev üzerindeki EXP arttırılıp , 80'den 83'e kadar çıkartabilecek şeklinde. Yükseltilip daha sonrasında ise görevi tekrar edilebilir şekilde yapılabilirse eğer gerek oynanış açısından gereksede playeri oyunda tutma açısından büyük bir başarı elde edilebileceğine inanıyorum.
Artı Yönleri ve Katkıları Neler Olacak ?
1. Player kişisi sıkılmadan ve keyifli bir şekilde PK yapmaya uğraşacak ve CZ'deki aktivite yükselecek.
2. Gerek 1. Player gerekse 2. Player için karşısında PvP yapabileceği daha fazla kişiler olacak.
3. Player'in motivasyonu yükselicek oynama isteği gelecek.
4. Boş zaman kaybı yapıp zaten 10 yıldan fazla bir sürelik olan oyunu level kasmak için değilde, PVP yapıp birşeyleri başarmak için oynayacak.
5. GENIE ile harcadığı zamanı gerek PK gerekse Moradonda ticaret yaparak veya farklı itemleri almaya çalışarak ölü zaman olmadan değerlendirebilecek.
Genelleme olarak bu konuda ki artı yönleri oldukça arttırabiliriz. Buradaki amacımız kimse level kasmadan direk 83 level olması değil, Tabii ki bazı zorluklar bazı durumlar yaşanacaktır lakin en azından böyle bir seçenek sunulması gerek playerler gerekse karşısındaki rakipleri için hem motivasyon hemde isteği hatsafhaya çıkartacaktır düşüncesindeyim.
Yönetimin ve arkadaşların desteğini ve fikir görüşlerini konu üzerinde paylaşmalarını bekliyorum.
Gereğinin ivedi şekilde yapılımasını arz ederim.