- 28 Haz 2015
- 66
- 1
- 8
adam raptor uzaktan vuruyor demiş aynen warrior okcu gibi oynuyo uzaktan vurma skilli diyosunuz geregi yapılsın lutfen
Wariorlardan biri atak 75 zehri var videoda R yok dediğinz gibi uzaktan atak yapabiliyo olsa R de vururdu diye düşünüyorumAliMUTLU' Alıntı:Video yu izledim fakat yeterli değil gibi geldi bana ekran bugu olma ihtimali var karakterler incelemeye alınması taraftarıyım.
konuyu kapatan şikayet 3-4 konudan aynı kanıt ile yapıldığı için bunun gibi 3 konu daha kapatılmış en ayrıntılı konu açıktır bir taraf olma durumu söz konusu değildir. forumda flood kural dışıdır. konu kilitlenmiştir.Bu konuya hiçbir Juri ve yönetici yorum yapmadan konu kapatılmış. Kapatan arkadaşı tarafsız düşünceye davet ediyorum. Konuya herhangi bir Yöneticiden cevap gelene kadar kim bu konuyu kapatırsa ben tekrar açacağım haberiniz olsun.
Haklısın. Gerekli ilginin ve incelemenin yapılması için bu şekilde şekilde düşünmüştüm.AliMUTLU' Alıntı:konuyu kapatan şikayet 3-4 konudan aynı kanıt ile yapıldığı için bunun gibi 3 konu daha kapatılmış en ayrıntılı konu açıktır bir taraf olma durumu söz konusu değildir. forumda flood kural dışıdır. konu kilitlenmiştir.Bu konuya hiçbir Juri ve yönetici yorum yapmadan konu kapatılmış. Kapatan arkadaşı tarafsız düşünceye davet ediyorum. Konuya herhangi bir Yöneticiden cevap gelene kadar kim bu konuyu kapatırsa ben tekrar açacağım haberiniz olsun.