30 May 2015 Konbuyu başlatan #1 T ToluBey The Knight Online Player 17 May 2015 118 2 18 jobların +70 skilleri kontrol edilebilir mi otomatik mi açılıyo acaba roguenin skilleri oto açılıyomuş diye duydum bi kontrol ederseniz
jobların +70 skilleri kontrol edilebilir mi otomatik mi açılıyo acaba roguenin skilleri oto açılıyomuş diye duydum bi kontrol ederseniz
30 May 2015 Konbuyu başlatan #2 T ToluBey The Knight Online Player 17 May 2015 118 2 18 otomatik açılıyosa bilgilendirrseniz iyi olr fakat otomatik açılmadığını biliyoruz bi rsonraki bakımda skiller quest ile acılırsa iyi olur die düsünüyorum
otomatik açılıyosa bilgilendirrseniz iyi olr fakat otomatik açılmadığını biliyoruz bi rsonraki bakımda skiller quest ile acılırsa iyi olur die düsünüyorum
30 May 2015 AdminCP #3 Duellona The Knight Online Staff Yönetici The Knight Online Staff 26 May 2015 1,966 57 48 Merhaba Kontrol edildi ve düzeltildi. Ilgi alakanız için teşekkürler iyi eğlenceler dileriz TheKnightOnline Takımı
Merhaba Kontrol edildi ve düzeltildi. Ilgi alakanız için teşekkürler iyi eğlenceler dileriz TheKnightOnline Takımı