10 Kas 2015 Konbuyu başlatan #1 X X10XYARDIM The Knight Online Player 27 Eki 2015 11 0 1 Savunma: girerken hata veriyo bilmiyorum resmini atıyım bi ara yine veriyodu düzeltmiştiniz yine çıktı bilmiyorum yardım pls..
Savunma: girerken hata veriyo bilmiyorum resmini atıyım bi ara yine veriyodu düzeltmiştiniz yine çıktı bilmiyorum yardım pls..
10 Kas 2015 #2 A alejano The Knight Online Player 2 Kas 2015 3 0 1 Savunma: girerken hata veriyo bilmiyorum resmini atıyım bi ara yine veriyodu düzeltmiştiniz yine çıktı bilmiyorum yardım pls.. Genişletmek için tıkla ... aynı hatayı bende almaktayım bazen kendılıgınden duzelıyor bazende sıkıntı oluyor. Bence problem bızlerden degıl sunucudaki bir sorundan kaynaklanmakta
Savunma: girerken hata veriyo bilmiyorum resmini atıyım bi ara yine veriyodu düzeltmiştiniz yine çıktı bilmiyorum yardım pls.. Genişletmek için tıkla ... aynı hatayı bende almaktayım bazen kendılıgınden duzelıyor bazende sıkıntı oluyor. Bence problem bızlerden degıl sunucudaki bir sorundan kaynaklanmakta
12 Kas 2015 #3 B blackr1 The Knight Online Player 26 Eki 2015 8 0 1 Evet. 2 saat önce işyerinde de bir sorun yoktu. Dün gece evdede sorun yoktu. Şimdi eve geldim aynı hatayı vermekte.
Evet. 2 saat önce işyerinde de bir sorun yoktu. Dün gece evdede sorun yoktu. Şimdi eve geldim aynı hatayı vermekte.