- Konbuyu başlatan
Sevgili TheKoGame Yöneticileri 10.06.2015 Tarihinde ClevlandCavaliers Nickli Realden De Samimi Olduğum Arkadaşım Illegal Program Kullanıldığına Dahil Sizler Tarafından Ispatlanılmış Ve Sizler Tarafından Oyundan Uzaklaştırma Kararı Verilmiş Biz Bunun Birdaha Tekrarlanmıcağını Size Söz Veriyoruz Siz Değerli Yöneticilerimizden Oyundan Uzaklaştırılan Savaşçımızı Tekrar Oyun Alanına Aktif Etmenizi Rica Ediyorum. Tarafımca Bütün TheKoGame Yetkililerine Teşekkürlerimi Iletiyorum.refleks11178' Alıntı:Merhaba ben MindLessRookieGuard clevland follow me clanının yeniden doğmasını sağladı ve follow me clanı olarak ona kefiliz.Böyle birşey bir daha tekrarlanmıyacaktır .Talebimiz banın kaldırılmasıdır.
Furkan Imer
Önce forumdaki açılmış konuları araştırın, ondan sonra burada böyle yorum yaparsınız. Demekki TekAskCimbom karakteri hile gördüğünde söylemiyor. Bundan sonraki şikayetlerinizi sadece Prim yapmak amacıyla yapacağınızı öğrendiğimi bilginerinize sunarım.Stifler699' Alıntı:Değerli TheKnight online yöneticileri Ben TekAskCimbom bu arkadasımızla yaklasık 1 aydır beraberiz ve ben hiç hile kullandıgını görmedim ki zaten görürsem de direk ben söylerim size bunu benden daha iyi biliyosunuz bu konuda baya bi ticket atmısılıgım var ve ben arkadasa kesinlikle kefilim hatta clanca kefiliz eğer böyle birşey yapmıssada affola bidaha bu şekilde karsınıza gelmiyeceğini size temenni ederim ben görürsemde direk söyleyeceğim buna emin olabilirsiniz ! ( HILESIZ BIR OYUNA EVET )
TekAskCimbom = Süleyman YAYLACI
https://www.youtube.com/watch?v=xZSPzeFbgto&feature=youtu.beboy59' Alıntı:1 haftadir birlikte takılıyoruz arkadaşın 1 kere bile illegal durumu olduğunu kesinlikle görmedim. Yazıktır o kadar emek harcanmış hesabın banlanması bence suçsuzdur gereği yapılıp açılmasını umut ediyorum.