- Konbuyu başlatan
- 31 May 2015
- 170
- 4
- 18
Ilk pk moviemiz gerisi gelicek . Warrior gözünden de videolar gelicektir izlediğiniz için teşekkürler.
[video=youtube;NejiYdex0ro]
beklemedeyimBendeki sahneleride yükleyeyim editleme bitince berk
+1Bendeki sahneleride yükleyeyim editleme bitince berk
Adam pk atmıs kestiklerini koymus kanki art niyet aramaya gerek yok. Elıne saglık demek duser Pkda kım ne yapmıs herkes kendını ıyı bılıyor maksat eglenceBendeki sahneleride yükleyeyim editleme bitince berk
Kanki kestiklerini elbette koyabilir yanlız arkadaşta bi beyin sorunu var ki ben bi int priestim db malice atıyor ve kestiriyor bu normal bir durum yanlız nedense ws attıgımız o anlar hiç yok hep ben baskası ile kapısırken yada toplama ptlerde iken kestirdiği var her neyse takılsın o beyinsizAdam pk atmıs kestiklerini koymus kanki art niyet aramaya gerek yok. Elıne saglık demek duser Pkda kım ne yapmıs herkes kendını ıyı bılıyor maksat eglence
Strygwyr
8 v 5 dün akşam ki hatirlatirim yolda siz 3 pro biz 2 ev olan haniKanki kestiklerini elbette koyabilir yanlız arkadaşta bi beyin sorunu var ki ben bi int priestim db malice atıyor ve kestiriyor bu normal bir durum yanlız nedense ws attıgımız o anlar hiç yok hep ben baskası ile kapısırken yada toplama ptlerde iken kestirdiği var her neyse takılsın o beyinsiz
Teşekkürlerpriest efsane oynamış yemin ederim. böyle priestle oynucan asıl
Teşekkürler.elinize saglık hocam
Teşekkürler.eline sağlık