- Konbuyu başlatan
- 24 May 2015
- 42
- 1
- 8
ya ben sizin kadar düzenbaz insanlar tanımadım gel emc ye gör clandamıyım değilmiyim isiye yardım etmeye gittim şuanda emcdeyimSen hiç bi klanda değildin ki
ya ben sizin kadar düzenbaz insanlar tanımadım gel emc ye gör clandamıyım değilmiyim isiye yardım etmeye gittim şuanda emcdeyimSen hiç bi klanda değildin ki
Hhe tamam hadi madem gel slota özledim seniya ben sizin kadar düzenbaz insanlar tanımadım gel emc ye gör clandamıyım değilmiyim isiye yardım etmeye gittim şuanda emcdeyim
Hem sizin partyde oto kutu vardı çok iyi hatırlıyorum bana iftira atıyosunuz ama içinizdekiler %100 illegal.Sen hiç bi klanda değildin ki
2 tane peri var, 3 de olabilir. SaymadımHem sizin partyde oto kutu vardı çok iyi hatırlıyorum bana iftira atıyosunuz ama içinizdekiler %100 illegal.
Sizin clandan başka kimse yapmaz bu sahtekarlığıBi arkadaş sürekli konu açarak bizim başlığı aşağı çekmeye çalışıyor. Bizim klanımızdan değildir.
Kardeş tahrik ediyorsun küfür edince de Sayın Duellona diye ağlamaya başlıyosunSizin clandan başka kimse yapmaz bu sahtekarlığı
Iftira atanda sizsiniz ama nasıl olcak?Kardeş tahrik ediyorsun küfür edince de Sayın Duellona diye ağlamaya başlıyosun
Kim kime iftira attı, hile yazan adamı tanımıyorum bile şizofren misin?Iftira atanda sizsiniz ama nasıl olcak?
Teşekkürler ilginiz için .Merhaba
Küfür hakkında oyuncuların arasında olan iletişimlerine pek karışmak istemiyoruz. Blockchat sistemi kullanabilirsiniz bu durumla alakalı her oyuncunun kendi mute yetkisi vardır.