- Konbuyu başlatan
- 25 Haz 2015
- 42
- 0
- 6
Artık biri taksın kafayı yedik burda
Allah razı olsun ' date=' güvendiğim bir arkadasıma clandan , ıd pas verdim o chara giriyo ama charım çırıl çıplak bankası üzeri her yer bomboş , ne kendi ne başka charıma giremedim , he birde şöyle bir şey düşünebilirsiniz , belki soyuldun diyen olur , imkansız böyle bir durum , cunku char dc yer yemez hemen cıktım baktım char blocked olmus , ki onı geçtim kimse charımın ıd pas bilmiyo bilse bile kimse item sealımı bulamaZ vs , ya artık pc banımı ve charımı dün nasıl bıraktıysanız bana öyle geri teslim etmenizi istiyroum lütfen şu orucumu açtıktan sonra iftardan sonra açın dilimd tüy bitti ya[/quote']
hocam eğer pc ban yediysen char açık ama sana giriş kapalı olabilir. bu sırada char soyulmuş olabilir. çünkü benim karakterlerimede aynısı oldu, pc ban yediğim halde arkadaşlarım girebilirken sadece ben giremiyordum. inşallah bi çaresine bakarlar. geçmiş olsun
Forumda küfür etmek yasaktır. Mesajınız editlenmiştir. Tekrarı halinde ban atılıcaktır.MHP' Alıntı:Ya sizin bana bir gareziniz mi var? Mahkeme konularında herkese yorum yapılıyo ben burda ******** yırtıyorum resmen ama benı insan yerine koyup takan yok , neden banladınız? Neden charım acılmıyor neden biri bir şey demiyorum ya yeter allah rızası için açın charımı bir şey diyin