Az önce 2 oyun karakterimizi banladınız ( fringe ve fun) illegal activity diyerek birde sizin yeni yayınlamış oldunuz multi client listesindede gördüm şuraya kadar olay doğru 2 side aynı pc den girdi ancak sizin bundan önce bana yazdınız şu mesajı gösterdikden sonra (2 Bilgisayardan 2 hesap açmak yasak değildir. 1 Bilgisayardan birden fazla hesap açmanız yasaktır.
Eğer 2 farklı bilgisayardan bağlanıyorsanız ve uyarı mesajı aldıysanız, 1 Bilgisayardan 2 chara 1 saat içinde girilmiş demektir.) şunu açıklamak istiyorum fringe karakteri gece 24:00 veya biraz daha ileri dk larda online olmuştu Fun ise sabah 11:40 civarı online olduki kendisi müşterim ve şu an cafemde .. Burdaki sorun nedir neden ban yiyoruz cafemde oynayan müşterileri cafemde oynatamayacakmıyım adamlar banlanma riski olduğu için bir daha oynamak istemiyorlar forumdan az önce kendisi de size yazdı ve bana aynen şunu dedi abi senin yüzünden biz banlandık bu nasıl iş.... Lütfen buna bir çare bulun cafemde oyununuzu oynamak istiyoruz .