- Konbuyu başlatan
- 2 Haz 2015
- 221
- 12
- 18
- 28
550 Kc pustan kutu topluyor diye peri aldım kutu toplamıyor bişey yapmıyor ??
Merhaba' date=' Peri yalnızca yakınınızdaki kutuları toplar.[/quote']mesafeyi genişletmeniz lazım biraz canavarla iç ice anca alıyo
Merhaba' date=' Peri yalnızca yakınınızdaki kutuları toplar.[/quote']
Şunu öğrendim ki iki perininde görevleri farklıymış herkezin bildiği iki perininde kutu topladıgı ama ikisinin de farklı görevleri ve 550 kc boşa gitti ve hile açanların banları açılırken sadece bir periyi değiştiricek kadar acizler alın terimizle çalışıp şurda oyundan zevk alalım bunada emek vermişer diyip paramızı yatıralım diyelim ama 1 dakikalık işle bile ilgilenmesinler.
merhaba kısmı güzeldimerhaba malesef toplamıyor
bende bunu aldıktan sonra öğrendim güzel kardeşim ama mağdur oldum 550 kcde boru degıl yanı o kadar para verdık pre aldık ama nerden bılelım bırının kutu toplayıp bırının para attıgını ben sadece dıgerıyle degısmesını ıstıyorum kcmın ıade edılmesını degıl lutfen ılgılenınIki çeşit peri var bir tanesi canavarlardan gelen parayı 2 katına çıkarıyor diğeri ise yakınınız daki kutuları otomatik olarak topluyor.
nerde bilindik birşey kardeşim 5 tane serverda oynadım iki peride kutu topluyordu burda farklıymış arkadaşlara güzelce söyledim ama ilgilenen yok kc iadesi istemiyorum sadece diğer periyle değişecek bu kadarOreads voucher alacaksın toplaması için bilindik bişey
Konuyla ilgili destek ekibimize bir ticket gönderin.Sexyyyy' Alıntı:nerde bilindik birşey kardeşim 5 tane serverda oynadım iki peride kutu topluyordu burda farklıymış arkadaşlara güzelce söyledim ama ilgilenen yok kc iadesi istemiyorum sadece diğer periyle değişecek bu kadarOreads voucher alacaksın toplaması için bilindik bişey
kardeşim yardım etmiceklerse neden yardım departmanı varbende disc pre aldım ve 2 gün boyunca sürekli söyledm bu tarz serverlarda expin zor oldugunu bılmıodm disc pre aldım degistirilmesini istedim banada yardım etmediler yardım edeceklerini sanmıyorm
Merhaba,Merhaba
Power Up Storede perilerin görevleri yazmaktadır. Destek departmanını karalamadan veya kötülemeden önce aldığınız itemin açıklamasını okumanız rica olunur.
Iletişime geçmiş olduğunuz için teşekkür ederiz.
iyi eğlenceler dileriz
TheKnightOnline Takımı