Duellona' Alıntı:
Mahkemeyle ilgilenen yetkili : Duellona
Yukarıdan yorumunuzu okumak mı, kesinlikle daha aşağılayıcı bir yorum atamazdınız. Jurilerimiz Ban sebeplerini bilmediği ve kanıtlara ulaşamadığı için kanıtları sunduktan sonra tekrardan yorumlarını belirtmesi ve onlarda logları görüp gerekli incelemelerini ve gözlemlerini yaptıktan sonra, fikirlerini belirtmesi için; Jurilerin kararı dinlenecektir yazıldı.
Karar : Hdd ban kaldırılması yönündedir,karakter banlı kalacaktır.
Eğer itirazınız varsa 24 saat içerisinde konu altından belirtmeniz gerekmektedir.
Konu açık bırakılmıştır.
Mahkeme Devam Etmektedir.
Sevgili TheKoGame yetkilileri, ben size her zaman seviyeli yaklaştım. Bu yorumu yazan sizsiniz dikkatinizi çekerim.
Mahkemeyle ilgilenen yetkili : Duellona
Ban sebebiniz : Oto kutu.
Roan Camp Scolar slotunda oto kutu kullanıyordunuz. Yetkilimiz Ermis ile birlikte yanınıza gelip Pm attık, sonrasında pm ye cevap vermediniz. Derhal DROP_LOG'Dan Kutu toplayıp toplamadığınıza baktık ve Kutu topluyordunuz, burada gayet kibar ve nazik konuşmuşsunuz ancak bu koxp veya benzeri program kullanmadığınız anlamına gelmemektedir.
Ben ne dediğimi ve ne yazdığımı gayet iyi bilen biriyim. Yaptığım birşey inkar etmedim. Sizden affetmenizi diledim. bir önceki msjlarda çok nazik konuştuğumu ifade etmişken şimdi aşağıyacı olduğumu söylüyorsunuz. Asıl siz kendiniz beni aşalıyorsunuz ve tutarsız davranıyorsunuz. Ben 2 aylık emeğin bir çırpıda silinmemesi için uğraşırken üslubumu gayet iyi korurken aynı şeyi sizden göremedim. Ilgi ve alaka yerine 4gün bekletiliyorum. Size ticket atınca hemen geri dönüş yapıyorsunuz. Jurinin yorumunu bile okuma tenezzülü etmemişsiniz. Ben size bir kez daha yazayım.
Mahkemeyle ilgilenen juri : AliMUTLU
açıklama : illegal program kullananların banlarının açılmasını kesinlikle istemiyorum fakat kararlarımız tutarlı olası gerekiyor geçen konuda alınan karar uygulanmalı diye düşünüyorum. tekrarlanması halinde hdd ban atılabilir.
Mahkeme ile ilgilenen juri
aradiseKiLL
Açıklama:Arkadaşı cz pk da bir çok kez gördüm ve legal şekilde pk sını atıyordu. Bence 2. bir şansı hak ediyor.
Karar:Olumlu
Mahkeme ile ilgilenen juri:Sexyyyy
Açıklama:Arkadaş pk ortamında illegal kullanmayıp sadece emek için illegal kullandıgını anladım ve anladıgım kadarıyla cevap verıyorum eger daha fazlası varsa yetkılıler gerekenı yapsın ama illegal kullandıgı için pişman olmuş ve oyunda baya emek vermiş birisi arkadaş saygısı içinde teşekkürler bu arada bence arkadaşa bir hak daha verilmeli.
Karar:Olumlu
Juri zaten benim illegal program kullandığımı bilmekte ve 2.bir şansı hak görmektedir. Bunu daha nasıl açık bir şekilde yazmaları gerekiyor ?
Ayrıca benim ile aynı durumdan banlanan '' saegoth '' adlı karakterin HDD banı ve karakter banı açılmıştır. 2.bir şans verilmiştir. Juri üyelerinin bazılarıda kararlarında tutarlı olup aynı şansın bana verilmesi fikrindedirler.
http://forum.theknightonline.com/forum/t%C3%BCrk%C3%A7e/oyuncu-mahkemesi/kabul-edilenler/41766-saegoth-banned