11 Kas 2015 Konbuyu başlatan #1 T Tevfik The Knight Online Player 11 Kas 2015 4 0 1 Sen ne sorunlu adamsin la burda ben size yardim ediyordum o kadarda NANKOR olmayin 5 slot cektim catir catir kestiniz problem yok oluncemi slota mob cekiyor
Sen ne sorunlu adamsin la burda ben size yardim ediyordum o kadarda NANKOR olmayin 5 slot cektim catir catir kestiniz problem yok oluncemi slota mob cekiyor
11 Kas 2015 #2 B baycan The Knight Online Player 11 Kas 2015 6 0 1 Ne o sımdı kıbarlastın ana bacı kufur edıordun pm den nasıl bı kaypak kısılıklısın sen YETKILI BIRI GELIP GEREKENI YAPINCADA BOZMA KENDINI TAMAMMI
Ne o sımdı kıbarlastın ana bacı kufur edıordun pm den nasıl bı kaypak kısılıklısın sen YETKILI BIRI GELIP GEREKENI YAPINCADA BOZMA KENDINI TAMAMMI
11 Kas 2015 Konbuyu başlatan #3 T Tevfik The Knight Online Player 11 Kas 2015 4 0 1 Bak sen hani lan gevsek ss ini koysana ^^ orda kufur eden arkadaslarin denyo iyi bak ss ine salak salak seylerlede milleti yorma.
Bak sen hani lan gevsek ss ini koysana ^^ orda kufur eden arkadaslarin denyo iyi bak ss ine salak salak seylerlede milleti yorma.
11 Kas 2015 #4 B baycan The Knight Online Player 11 Kas 2015 6 0 1 Tevfik' Alıntı: Bak sen hani lan gevsek ss ini koysana ^^ orda kufur eden arkadaslarin denyo iyi bak ss ine salak salak seylerlede milleti yorma. Genişletmek için tıkla ... serefsıze bak mukafatmı beklıorsun karaktersız
Tevfik' Alıntı: Bak sen hani lan gevsek ss ini koysana ^^ orda kufur eden arkadaslarin denyo iyi bak ss ine salak salak seylerlede milleti yorma. Genişletmek için tıkla ... serefsıze bak mukafatmı beklıorsun karaktersız
12 Kas 2015 AdminCP #5 Duellona The Knight Online Staff Yönetici The Knight Online Staff 26 May 2015 1,966 57 48 Gereken yapıldı.