- Konbuyu başlatan
- 31 May 2015
- 170
- 4
- 18
Serverdaki çözülmesi gereken yegane sorun bence budur.
BDW:
Güzel bir şekilde sık sık bdw konmuş fakat cogu user giremiyor.
JR:
Juraid Montaine zaten kimse giremiyor.
CHAOS:
Sadece bu eventi beğeniyorum oda tek yetmiyor.
LUNAR VE DARK LUNAR WAR:
Serverin 3. Haftasına girildi fakat daha 1 tane savaş gördük.
CSW:
Şu anda açılmayarak en mantıklısı yapıldı
SIKINTILI ÖNEMLI SKILLER:
Warrior ayak kırma tutmuyor
Mage ice lr tutmuyor
Serverda event sayıları cok az veyahut sorunlu. Cz de konuştugum ya da denk gelip server hakkında konuştugumuz insanların %90 ının yakındığı durum eventların az oluşu veya sorunlu oluşu.Farm server oldugu için czde de düzenli bir pk yok. Bu durum itemini yapmış levelini kasmış insanların oyundan soguyup çarlarını satmasına neden oluyor. Sayın yöneticiler lütfen eventlara artık bir çözüm bulun. Savaşları arttırın 2 günde bir bence çok güzel biri sayı olur. Bdw sorununu çözün. Bence burada yazdıgım sorunları çözmek, oyunda bug vs. kapatmaktan daha önemlidir. Lütfen bana katılan arkadaşlar varsa konu altında yorum atarak yardımcı olsunlar. Şimdiden teşekkürler
BDW:
Güzel bir şekilde sık sık bdw konmuş fakat cogu user giremiyor.
JR:
Juraid Montaine zaten kimse giremiyor.
CHAOS:
Sadece bu eventi beğeniyorum oda tek yetmiyor.
LUNAR VE DARK LUNAR WAR:
Serverin 3. Haftasına girildi fakat daha 1 tane savaş gördük.
CSW:
Şu anda açılmayarak en mantıklısı yapıldı
SIKINTILI ÖNEMLI SKILLER:
Warrior ayak kırma tutmuyor
Mage ice lr tutmuyor
Serverda event sayıları cok az veyahut sorunlu. Cz de konuştugum ya da denk gelip server hakkında konuştugumuz insanların %90 ının yakındığı durum eventların az oluşu veya sorunlu oluşu.Farm server oldugu için czde de düzenli bir pk yok. Bu durum itemini yapmış levelini kasmış insanların oyundan soguyup çarlarını satmasına neden oluyor. Sayın yöneticiler lütfen eventlara artık bir çözüm bulun. Savaşları arttırın 2 günde bir bence çok güzel biri sayı olur. Bdw sorununu çözün. Bence burada yazdıgım sorunları çözmek, oyunda bug vs. kapatmaktan daha önemlidir. Lütfen bana katılan arkadaşlar varsa konu altında yorum atarak yardımcı olsunlar. Şimdiden teşekkürler
Moderatör tarafında düzenlendi: